Hit Counter

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Οι πασόκοι είστε ηλίθιοι

Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδί μου. Πώς είναι δυνατόν αυτό το κόμμα να έχει ακόμα οπαδούς. Κάνουνε εκλογές λέει να βγάλουνε την ύαινα πρόεδρο. Χαμογελάκια, συγχαρητήρια και όλο το γνωστό θεατρικό, ο Παπαδήμος και ο Παπούλιας πρώτοι να συγχαρούν τον νέο πρόεδρο που θα κάνει τη νέα αρχή για το "κίνημα" [!]. Μα πώς! Θα μας τρελάνετε δηλαδή! Αυτός που ήταν πρωτεργάτης της καταστροφής, αυτός που εκβίαζε την χώρα προ μηνών παρουσιάζοντας τη μπίζνα ως μοναδική λύση. Από τα προηγούμενα δεν θα πιάσω τίποτα, εκτός από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Ναι λοιπόν, οι πασόκοι πιστεύουν πλέον ότι αυτός που ευθύνεται για την ατιμωρησία στη χώρα (ναι, στη χώρα, γιατί έτσι παραδειγματίζεται ο λαός) με το νόμο-έκτρωμα, θα φέρει την αλλαγή. Μα πώς! Είναι καμιά 20αριά χρόνια στο βόθρο της ελληνικής πολιτικής και ο μόνος λόγος που ξεχωρίζει είναι η δίψα του για εξουσία. Τόσο πολύ ήθελε να είναι κοντά στα φώτα, που μέχρι και το καυτερό υπουργείο οικονομικών ανέλαβε μεσούσης της κρίσης, όταν όλοι οι άλλοι κάνανε όπως κάναμε στην τάξη όταν έψαχνε η δασκάλα ποιός θα πει το μάθημα.
Γαμήθηκες ρε αγόρι μου να γίνεις πρόεδρος. Σα γριά πουτάνα που ψάχνει να παντρευτεί. Ακόμα και τώρα πρόεδρος; Άντε πάρτο το καράβι να το κυβερνήσεις λίγα μέτρα πριν τον πάτο. Για το πασοκ μιλάω, γιατί για πρωθυπουργός ούτε αν αναστήσεις τον Αντρέα. Άιντε πάρτο να ησυχάσουμε από σένα. Σοσιαλιστής. Χα!

Και μετά αυτοί οι γελοίοι που πάνε και ψηφίζουν. 48 χιλιάδες ή κάτι τέτοιο λέει (το ότι δεν το πιστεύω ούτε αυτο δεν θα το πιάσω). Γιατί ρε γελοίοι; Ότι και καλά το κόμμα έχει ισχυρό πρόεδρο επειδή πήρε 97%. Το 12% στις δημοσκοπήσεις ρε δεν το βλέπετε; Καλύτερα για όλους μας όμως. Να παρακαλάνε να πιάσουνε κανά δυό μονάδες παραπάνω στις εκλογές μπας και δώσουν καμιά έδρα στη ΝΔ να βγάλουν κυβέρνηση. Αυτό είναι το πρόγραμμα του πασόκ και η προεκλογική καμπάνια, ούτε αυτό δεν βλέπετε; Τέλος οι θεσούλες στο δημόσιο ρε πρόβατα. Τώρα ψηφίζετε για τον Αντώνη.

Συνεργασία με όλους! Τί κι αν είναι αυτοί που μόλις πριν λίγο κατηγορούσαμε ως αυτουργούς της κρίσης, τί κι αν είναι άκρα αριστερά, το μόνο που μετράει είναι η εξουσία. Μου αρέσει ρε λαμόγια όμως. Παρόλο που τα κάνατε μπουρδέλο όλα μ'αρέσει να παρακαλάτε τον καρατζατούμπα μπας και κρατηθείτε κανα δυο μήνες στην καρέκλα. Γελοίοι.

Παρακαλώ ειλικρινά όμως. Αν μπορεί ένας πασόκος να σχολιάσει και να μου πει: Γιατί θα ψηφίσει πασοκ στις ερχόμενες εκλογές;


ΥΓ.: Άμα βγει ο Πάγκαλος βουλευτής στις επόμενες εκλογές θα αυτοπυρποληθώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου